sobota 23. júna 2012

Čo na seba na fesťák resp.ako sa kvalitne (ne)dogabať!

Aj festivaly podliehajú móde, či sa Vám to páči,alebo nie, podľa mňa,chvalabohu, však každá kreativita sa cení. Dokonca už aj u nás si Vás na fesťáku vyfotia módni bloggeri a nedá sa konštatovať nič iné, len, že aj tam ste pod drobnohľadom. Ako to zvládnúť tento rok a nevyvesiť predčasne bielu vlajku ?! Tu je pár rád.
V podstate je tu viacero možností, varianta prvá je klasika. Conversky, riflové kraťasy ( pozor tento rok fičia tie so zvýšeným pásom, ideálne vybíjané ), metalové tričko od brata, flanelová košeľa a hipisácka čelenka do vlasov. S klasikou nič nepokazíte a budete vyzerať výborne aj keď sa o piatej ráne vyváľate v blate, prípadne zaspíte pred toi toiom :)





Druhá variantaje taký ten dievčenský štýl, šatičky, sukničky, tričká, korzetíky, topíky, sandálky a takto by som mohla ísť ďalej až do zbláznenia. Tu len treba dať pozor na nejaké to faux pas, idete predsa za dámu a tá sa má správať, hlavne na festivale.






Varianta tretia je niečo originálne a extravagantné, roztrhajte si silonky, vyrobte si tričko, zafarbite vlasy, zožente si perfektný klobúk alebo oldskulovú šiltovku, zájdite do sekáču a vyhrabte kúsky, ktoré by ste za normálnych okolností nedali na seba ani náhodou, jednoducho sa pripravte, bude to stáť za to.







Či sa necháte inšpirovať,alebo sa na to vykašlete, každopádne si to užite, festivaly sú zábava a tú si treba vychutnávať .A čo si môžete vybrať z nášho shopu? Máme tu pár šiat a tričiek, kombinácie už nechám na Vás a netreba váhať, veď máme zľavy, ale to už asi viete :) Nakupuj na www.nemamconaseba.sk Btw. Ak budete mať pocit, že ste so svojim outfitom trafili do čierneho, postnite nám svoju fotku na náš fb. Tešíme sa 


ELEANOR DRESS , cena 22 eur



ELEANOR DRESS, cena 22 eur




LAUREL SHIRT, cena 24 eur


OVERSIZE T HEART, cena 20 eur


OVERSIZE T SWAN, cena 20 eur

MILLY T, cena 11 eur

TOTE BAG, cena 10 eur



Žiadne komentáre: